Gyógyszerbotrány a rák körül cikk fényképe

Gyógyszerbotrány a rák körül

Leah Siegel keményen harcolt a rák ellen. Kísértette a gondolat, hogy a gyerekei úgy nőjenek fel, hogy emlékük se legyen róla. Bármilyen kezelésbe belement, hogy ezt elkerülje, és az orvosok végül már a legdurvább gyógyszerkoktélt próbálták ki rajta, mely sebeket égetett a szájába és torkába.

Leah története jó példája annak, ahogy Amerikában az orvosok a rákhoz közelítenek, figyelmeztet dr. Mercola.

Sajnálatos módon a rákos megbetegedések aránya egyre növekszik, és a halálos áldozatok száma 2030-ra várhatóan a 2008-as érték duplája lesz.

A legújabb technológiák és fejlesztések ellenére sem sikerült az orvosoknak hatékony kezelést találni erre a betegségre. A legtöbb módszer valójában több kárt okoz, mint hasznot – ezt a tényt azonban szeretik a szőnyeg alá söpörni.

Gyógyszer vagy méreg?

A hagyományos gyógyászatban a gyógyszerek, az operáció és s sugárzás a rák kezelésének tipikus módszerei. A rákos diagnózist meghallva az emberek mindent megtennének a gyógyulásért, beleértve a méregdrága és veszélyes gyógyszerek szedését is, melyeknek csak kevés vagy egyáltalán semmi hasznuk nincs. Ráadásul sokszor maga a gyógyszerek mellékhatása is halálos lehet. Bélperforáció, bevérzés, lassú sebgyógyulás, szélütés, komoly hipertónia, veseelégtelenség és még sok más probléma léphet fel.

A hagyományos gyógyászatban a rák kezelésére alkalmazott gyógyszerek rákot okozhatnak a gyógyszer kis adagjának kitett egészséges emberekben, például akik ezeknek a gyógyszereknek a gyártásában vesznek részt.

Még a megfelelően szedett gyógyszerek is idő előtti halált vagy egy másik típusú rák megjelenését okozhatják, mivel gyengítik a immunrendszert, és genetikai károsításokat is okozhatnak.

A kemoterápia legnagyobb hátránya, hogy a rákos sejtek körül az egészséges (és fontos feladatot ellátó) sejteket is tönkre teszi. Annak ellenére, hogy első számú rákkezelési módszerként ismert, egy klinikai tanulmány szerint csak a rákos betegek mintegy 2 százalékánál mutatható ki átlagosan 5 éves túlélési arány. 600 rákos beteget vizsgálva, akik a kezelés után 30 napon belül meghaltak, kimutatták, hogy az esetek 27 százalékában a kemoterápia siettette vagy okozta a halált.

Harc a rák ellen

Ha a rákkal kell szembeszállnia, erősen javallott, hogy keressen fel egy jól tájékozott, a rák kezelésében jártas természetgyógyászt, aki segít a táplálkozás, érzelmi gyógyulás és egyéb alternatív kezelések alkalmazásában, melyek segíthetnek, hogy meggyógyuljon.

Fontos lehet a D vitaminszint felmérése. A calcitriol, szervezetünk leghatékonyabb szteroidhormonja, nagy mennyiségben képződik a szövetekben, ha elegendő D vitaminnal rendelkezünk. A legtöbb rákos beteg szervezetében azonban D vitamin hiány van.

A calcitriol – a D vitamin aktivált formája –, úgy tűnik, véd a rák ellen, mivel segíti a cellák elkülönülését és szabályozza a sejtburjánzást. A D vitamin hiányban szenvedő emberek kevésbé képesek arra, hogy annyi calcitriolt állítsanak elő, amennyi a rák visszaszorításához, a sejtburjánzás szabályozásához kell.

Az optimális D vitamin szint gyakorlatilag minden más rákkezeléssel együttműködik. Javasolt a D vitamin szint emelése 80-90 ng/ml-re, és a kezelés során végig figyelni kell erre az értékre.

A rák megelőzhető

A biztonságos kezelési módszereknél is fontosabb a rák megelőzése, amelyet igen nagy eséllyel megtehetünk néhány kockázat csökkentő stratégia alkalmazásával (melyeket a konzervatív kutatók formálisan még nem "igazoltak"). Sok itt javasolt megelőző taktika nem csak a rák megelőzésére hihetetlenül fontos, hanem a rákos kezelés részeként is alkalmazható, ha már a betegségben szenvedünk.

A cikk második része itt olvasható: Gyógyszerbotrány a rák körül (2)

(A cikk forrása: natursziget.hu a cikk eredeti forrása: The Medical Scandal that's Robbing Cancer Patients of Their Right to Life, angolból fordította: Harrach Orsolya)

Pótolja szervezete vitamin, ásványianyag
és nyomelemszükségleteit
Jó Közérzet Vitamin® termékek
rendszeres fogyasztásával

Publikálva: 2011. június 8.

Kapcsolódó termékek
Prémium Közepes Energia Multivitamin fénykép
Prémium
Közepes Energia Nagydózisú Multivitamin
Az aktív emberek
vitaminja.
Normál ár:
18800 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink:

Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
1 doboz Prémium Kollagén
1 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
2 doboz Prémium Kollagén
2 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
3 doboz Prémium Kollagén
3 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
8300 Ft/db
5 doboz Prémium Kollagén
5 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
7015 Ft/db

A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár